fbpx κατασκευη ιστοσελίδας σε drupal | Netcraft.gr

Κατασκεύη και προώθηση ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Επένδυση και εργαλείο δουλειάς

 

Η ιστοσελίδα σας αποτελεί την δική σας επένδυση στο διαδίκτυο. Μέσα από αυτήν σας έχετε την δυνατότητα να φτάσετε σε εκατομμύρια δυνητικούς πελάτες σας

Η ολοκληρωμένη παρουσία σας στο διαδίκτυο θα ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας και φυσικά θα αυξήσει την κερδοφορία της. Η κατασκευή της ιστοσελίδας ξεκινάει με την ανάλυση των απαιτήσεων σας και την επεξήγηση των δυνατότητων που μας προσφέρει η τεχνολογία και φτάνει μέχρι την παρουσία της μέσω διαφημισής σε εκατοντάδες ιστοσελίδες υψηλής επισκεψιμότητας και όλα αυτά σε λογικό κόστος.

Δείτε το παρακάτω case study προσφοράς αναδημιουργίας εταιρικής ιστοσελίδας απο την Netcraft.gr για να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα:

κατασκευη ιστοσελίδας με HTML5 και CSS3

 

CASE STUDY: Προσφορά Ανακατασκευής Εταιρικής Ιστοσελίδας

 

Περιγραφή εργασίας

Ανακατασκευή του διαδικτυακού τόπου της εταιρείας XYZ. Ενα νέος ιστότοπος θα κατασκευαστεί από την αρχή με στόχο να ακολουθεί τα τελευταία standards σε: User Experience, Seo Standards, Mobile Friendliness and Call to Action. Με απλά λόγια θέλουμε η νέα μας ιστοσελίδα α) να φαίνεται το ίδιο καλά ανεξάρτητα αν την βλέπουμε από το κινητό ή τον υπολογιστή μας. β) Ο χρήστης να περιηγείται εύκολα στην σελίδα μας και να οδηγείτε απρόσκοπτα στο να ολοκληρώσει την ενέργεια που επιθυμούμε πχ να συμπληρώσει την φόρμα επικοινωνίας ή να μας καλέσει στο τηλέφωνο γ) Η σελίδα μας να έχει ταξινομηθεί και να “σερβίρεται” από την μηχανές αναζήτησης με άλλα λόγια να μας βρίσκουν εύκολα από το google.

 

Λύση

Σαν βάση του νέου site προτείνουμε το Drupal CMS. To Drupal είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ανοιχτού λογισμικού που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια ιστοτόπους και εφαρμογές. Χρησιμοποιώντας το Drupal διασφαλίζουμε ότι θα δημιουργήσουμε ένα site υψηλών λειτουργικών δυνατοτήτων που θα είναι ασφαλές, θα ακολουθεί τα τελευταία standards και θα έχει την δυνατότητα να αναβαθμίζεται και να ενσωματώνει οποιοδήποτε μελλοντική λειτουργία.
Επιπλέον μπορούμε να συμφωνήσουμε στη δημιουργία ένος theme που θα βασίζεται στο Bootstrap (ένα Web Standards σχετικά με το σχεδιασμό του Front End).

κατασκευη ιστοσελίδας με HTML5 και CSS3

Γενικές κατευθύνσεις σχεδιασμού:

Ένα ξεκάθαρο, επαγγελματικό και εύκολο στην χρήση πρότυπο ιστοτόπου (template) μπορεί να χρησιμοποιηθεί. To πρότυπο (template) θα είναι responsive και φιλικό προς τα κινητά έτσι ώστε η ιστοσελίδα να φαίνεται και να είναι λειτουργική ανεξάρτητα από την οθόνη θέασης της. Το μενού πλοήγησης μπορεί να είναι στην κορυφή της σελίδας.

Λεπτομέρειες σχεδιασμού:

  1. Το μενού πλοήγησης στην κορυφή θα έχει τις ακόλουθες επιλογές: Home, Strategy, Areas & Projects, News, Carreers, About us και θα μπορεί να προστεθεί Services & Products, Blog και ότι άλλο ζητηθεί

  2. Σε κάθε σελίδα μπορεί να υπάρχει σύνδεσμος στο χάρτη του Ιστοτόπου (sitemap), στην φόρμα επικοινωνίας (contact form), και στην φόρμα εγγραφής σε newsletter.

  3. Κάθε σελίδα θα είναι Seo compliance. Αυτό συμπεριλαμβάνει XML sitemap, page metatitle, meta-description, structural data, and friendly urls.

  4. Διαμοιρασμός του περιεχομένου: Το site θα προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να διαμοιράζουν το περιεχόμενο της κάθε σελίδα στα social media και μέσω email

  5. Θα δημιουργηθούν λογαριασμοί χρηστών και οι κάτοχοί τους θα μπορούν εύκολα να προσθέσουν καινούργια ύλη στον ιστότοπο. Το νέο υλικό θα ταξινομείται σε κάποια από τις υπάρχουσες κατηγορίες του site ή/και σε κάποια καινούργια και θα εμφανίζεται στον ιστότοπο.

 

Παρακάτω ακολουθούν κάποια* responsive drupal 7 paid templates που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τον σχεδιασμό στο site:

http://refaktorthemes.com/porto/

http://arrowtheme.com/jollyanydemo/

http://elegantica.envato.tabvn.com/

http://zenon.themebiotic.com/

http://5pika.inspirothemes.com/

http://demo.drupalexp.com/evolve/

http://specialone.leaftree.pt

http://refaktorthemes.com/goodnex/

http://demo.worthapost.com/skifi/default/

http://nestor.leaftree.pt/

http://specialone.leaftree.pt/

http://arrowtheme.com/wegodemo/

http://demo.worthapost.com/icompany/default/

 *Η γκάμα των templates είναι αρκετή μεγάλη μπορούμε να προτείνουμε αρκετά περισσότερα

 

Διασύνδεση Site:

Λογαριασμοί Social media (facebook, twitter, google+, linkedin) μπορούν να δημιουργηθούν και να συνδεθούν στο website και αντίστροφα

Το Web site θα προστεθεί σε επαγγελματικούς καταλόγους και directories.

 κατασκευη ιστοσελίδας με HTML5 και CSS3

 

 

Web Site Review and Testing

Μόλις ολοκληρωθεί το web site θα γίνει η αξιολόγηση του και όλα θα ελεγχθούν όλες οι λειτουργικές παράμετροί του (i.e. Forms ).

 

Αποδοχή και ολοκλήρωση του Project

Μόλις ολοκληρωθούν οι τροποποιήσεις που προκύψουν από την αξιολόγηση του project, η ιστοσελίδα θα βγει online. Μετά από μια επιτυχημένη δοκιμαστική περίοδο μίας εβδομάδας θεωρούμε ότι το έργο έχει ολοκληρωθεί.

 

Κόστος κατασκευης Ιστοσελίδας

 

Εργασία

 

Περιγραφή

Κόστος

Φιλοξενία Ιστοσελίδας

 

παρέχεται δωρεάν για το πρώτο χρόνο

-

A. Σχεδιασμός

Drupal installation

 

-

Προσθήκη λειτουργιών

 

News and blog

-

Τροποποιήση Εμφάνισης 

Theming

 

-

 

Theme adjustments

 

-

Περιεχόμενο

Page

Content Upload to website

-

SEO

Functionality added by modules

Metatags,page meta title,meta-description, xml sitemap, friendly urls, structural data will be added to website

-

 Διασύνδεση

Back link creation

Website will be registered to catalogs and directories

-

Social Media

Social media accounts creation

 

 

 

 

Σύνολο (ευρώ)*

-

  

 

Παραδοτέο

Στο τέλος του project παραδίδεται στον πελάτη:

  1. Ένα πλήρως λειτουργικό website που θα λειτουργεί από τον server του παρόχου.

  2. Δίωρη εκπαίδευση πάνω στον τρόπο λειτουργία του ιστοτόπου.

  3. 3μηνή τηλεφωνική υποστήριξη σε οποιαδήποτε θέματα προκύψουν.

 

 

Χρονοδιάγραμμα

Διάρκεια κατασκεύης και παράδοσης του site: 2 εβδομάδες (15 ήμερες)  

 

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλεφωνο: 215 540 3231 Κινητό: 6938 846 896 ή στο email: sales@netcraft.gr

Ενημερωθείτε σήμερα δωρεάν για τη κατασκευή και προώθηση της ιστοσελίδας σας.
Αποκτήστε την δική σας ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.

Γιατί Netcraft.gr


Δείτε κάποιους λόγους για να μας προτιμήσετε

Εμπειρία

Σχεδιαζουμε ιστοσελίδες από το 1998.

Ηλεκτρονικό εμπόριο

Κατασκευάσαμε και διαχειριζόμαστε το ShopBay.gr ένα από τα 10 μεγαλύτερα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία της χώρας.

Λογικές τιμές

Στόχος είναι να πάρετε τα χρήματα σας πολλές φορές πίσω από την επενδυσή σας στο διαδίκτυο.

 

Προγραμματισμός

Δημιουργήσαμε και προμηθεύουμε δεκάδες κατασκευάστες ιστοσελίδων το λογισμικό διασύνδεσης με το Skroutz. Καλύτερα να συνεργαστείτε κατευθείαν με τους ειδικούς.

Σελίδες σε Drupal

Χρησιμοποιούμε το κορυφαίο CMS για την κατασκευή σύνθετων έργων.Επίσης Εξασφαλίζουμε ότι η ιστοσελίδας σας δεν θα παλιώσει ποτέ .

SEO

Εργαζόμοστε για να βελτιστοποιήσουμε την σελίδας για τις μηχανές αναζήτησης. Η ισχυρή παρουσία της σελίδας στο Google είναι ένα απο τα κλειδία της επιτυχίας.

 

Φιλικά προς τα κινητά

Με την χρήση του Βootstrap framework και άλλων τεχνολογιών εξασφαλίζουμε ότι η ιστοσελίδας σας είναι κατάλληλη για χρήση απο τα κινητά.

ADWORDS DISPLAY

H διαφήμιση των προιοντων σας και των υπηρεσιών σας σε sites μεγάλης επισκεψημότητας σας προσφέρει αναγωρισημότητα και σας κοστίζει λίγο. Μπορούμε να το κάνουμε για εσας.

Google Analytics

Παρακολούθηση της πορείας της ιστοσελίδας και σχεδιασμός του πλάνου βελτιστοποίησης της.