fbpx online βιβλιοπωλειο ShopBay.gr | Netcraft.gr

Κατασκεύη και προώθηση ιστοσελίδων

online βιβλιοπωλειο ShopBay.gr

Shopbay.gr -o μεγαλύτερος online κατάλογος ξενόγλωσσών εκπαιδευτικών βιβλίων σε μοναδικά χαμηλές τιμές και άμεση παράδοση-

Shopbay.gr Ενα online βιβλιοπωλείο με μοναδικές δυνατότητες

 

Για όλους εμάς η γνώση ξένων γλώσσων είναι τόση σημαντική. Σε κάθε έκφαση της ζωης μας βλέπουμε πόσο σημαντικό είναι να μιλάμε καλά αγγλικά αλλά πολλές φορές ακομά και αυτό δεν φτάνει.  Σε αυτό το μικρό κομμάτι γης που γεννηθήκαμε χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω από την μητρική μας γλώσσα για να επικοινωνήσουμε,να μορφωθούμε, να εργαστούμε. 

Η σύγχρονη 'γλωσσική παιδεία',  είναι η παιδεία που σχετίζεται άμεσα με την οικονομία, το εμπόριο και την πολιτισμική ταυτότητα του χρήστη. Η Αγγλική γλώσσα, χωρίς να χρωστά χάρη, έμελλε να αποτελέσει τον 'πολιορκητικό κριό' του εξευρωπαϊσμού σχεδόν oλόκληρου του πλανήτη.

Ετσι όλοι επενδύουμε χρόνο και χρήματα στην έκμάθηση ξένων γλωσσών. Ξένες γλώσσες μαθαίνουμε και στο σχολείο αλλά σχεδόν ποτέ αυτό δεν κρίνεται επαρκές. Κέντρα εκμάθησης ξένων γλωσσών, ιδιαίτερα μαθήματα και μέθοδοι αυτοδιδασκαλίας συμπληρώνουν αυτό το κομμάτι της γλωσσικής μας μόρφωσης.

Οι νέες τεχνολογίες έχουν καταστήσει την γνώση της αγγλικής γλώσσας απαραίτητη αλλά ταυτόχρονα μας ανοίγουν μονοπάτια για την ευκολότερη εκμάθηση της

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το Shopbay.gr. Ένας online κατάλογός όλων των ξενόγλωσσων εκπαιδευτικών βιβλίων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα. 

Πριν αγοράσετε κάποιο λεξικό, κάποιο βιβλίο γραμματικής ή κάποια μέθοδο αυτοδιδασκαλίας  μπορείτε να κάνετε μια μικρή αναζήτηση Shopbay.gr για να δείτε ποια βιβλία κυκλοφορούν και ποιο ταιριάζει στην περιπτωσή σας.

 Βιβλία εκμάθησης ΑγγλικώνΓαλλικώνΓερμανικώνΙσπανικώνΙταλικώνΡωσικώνΚινέζικων κ.α βρίσκονται έδω.

Το Shopbay.gr σας προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να τα αναζητήσετε:

Κατά εκδοτικό οίκο:

Στην αριστερή στήλη του Shopbay.gr ύπάρχει το πεδίο <ξενόγλωσσα εκδότες>.  Κάνοντας κλικ στον εκδοτικό οίκο που σας ενδιαφέρει σας εμφανίζει όλα τα βιβλία του συγκεκριμένου εκδοτικού οίκου αλφαβητικά. Η υπηρεσία διατίθεται για τους παρακάτω εκδοτικούς οίκους:

 

 

 

Κατά γλώσσα και επίπεδο: 

επιλέγω <ξενόγλωσσα βιβλία> και στην συνέχεια την γλώσσα που με ενδιαφέρει:

Τέλος πάνω δεξια υπάρχει το πεδίο <Αναζήτηση> μπορώ να κάνω αναζήτηση για τα βιβλία που με ενδιαφέρουν.

Επειδή όταν λέμε αναζήτηση στο internet όλοι καταλαβαίνουμε googlαρω εδω τα πράγματα λειτουργούν λίγο διαφορετικά. 

Κάνω αναζήτηση σε μια ή δύο βασικές λέξεις του τίτλου με μικρούς χαρακτήρες στα ελληνικά (για ελληνικά βιβλία) ή στα αγγλικά (για βιβλία αγγλικών). Ασαφείς αναζητήσεις πχ σε greeklish δεν υπάρχει δυνατότητα να υποστηριχθούν.

Οκ βρήκα τι θέλω να αγοράσω. Τι κάνω τώρα; 

Καλά νέα ... όλα τα βιβλία προσφέρονται με έκπτωση σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές σε σχέση με αυτές που θα βρείτε στα βιβλιοπωλεία.  Δίπλα στην τιμή υπάρχει η έκπτωση με την οποία προσφέρεται το κάθε βιβλίο. Με λίγα κλικ αποκτάτε το βιβλίο με έκπτωση.

Και τα καλα νέα δεν σταματούν εδώ.

Ολα αυτά τα βιβλία μπορούμε να σας τα στείλουμε άμεσα χωρίς μεταφορικά ή με πολύ χαμηλά έξοδα αποστολής.

Στην Ελλάδα για όλες οι αποστολές πάνω των 55 ευρώ δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. 

Αγοράζετε τα προιόντα που σας ενδιαφέρουν με σημαντική έκπτωση και τα παραλαμβάνετε στην πόρτα σας.

Για όλη την Ευρώπη τα έξοδα αποστολής ξεκινούν από 9 (εννέα) ευρώ. Ετσι το ότι βρίσκεστε στην Γερμανία  ή στην Αγγλία δεν αποτελεί πρόβλημα για να αποκτήσετε το βιβλίο που επιθυμείτε.

επικοινωνία στο: 215 540 3231 09:00 με 18:00 καθημερινά 09:00 με 12:00 το Σαββάτο

επίσης στο email: sales@shopbay.gr

 

Εικόνα giasemis

Posted by giasemis

εμπειρια στην κατασκεύη ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων Περιμένω να συζητήσουμε για έργα στο Ιντερνετ που σας ενδιαφέρουν

Σχετικά με την NetCraft.gr

Σχεδιάση επαγγελματικών ιστοσελίδων και λειτουργικών ηλεκτρονικών καταστημάτων σε λογικές τιμές

Κατηγορίες